آموزش غیرحضوری

آموزش وب مرجع آموزش های متنوع

آموزش غیرحضوری

آموزش وب مرجع آموزش های متنوع

۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 آموزش رایت سی دی/دی وی دی توسط Nero Express

نرم افزار نرو, Nero Express

آموزش کار با نرم افزار Nero Express

 

رایت کردن یکی از مواردی است که ممکن است زیاد با آن سروکار داشته باشید . برای رایت کردن نرم افزارهای زیادی تاکنون منتشر شده است اما بی شک بهترین نرم افزار در این زمینه نرم افزار Nero می باشد . این نرم افزار از سالها قبل تاکنون منتشر می شود و همواره بهترین بوده است . در این پست قصد داریم طریقه رایت و انجام تنظیمات معقول را به صورت تصویری به شما آموزش دهیم .

 

در ابتدا شما نیاز به نرم افزار Nero دارید که مطابق با نیاز و سلیقه یک ورژن از این نرم افزار را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید .

 

نرم افزار Nero را اجرا کرده و به بخش Nero Express بروید . با اجرا کردن آن با تصویری مانند شکل زیر مواجه می شوید که به توضیح بخش های آن خواهیم پرداخت .

 

رایت کردن یک فایل ایمیج, ترفندهای کامپیوتری

 

در قسمت Recorder می توانید درایوی را که میخواهید به وسیله آن سی دی/دی وی دی موردنظر را رایت کنید انتخاب کنید . با زدن تیک گزینه Use Image Recorder در واقع فایل های موردنظر را به جای سی دی یا دی وی دی در یک فایل img رایت خواهید کرد پس برای رایت سی دی یا دی وی دی تیک این گزینه را بردارید .

 

رایت فایل ها متناسب با نوع آنها
Data
قسمت Data برای فایل هایی است که مثل عکس و یا فرمت های ناشناخته و یا مخلوطی از انواع فرمت در یک دیسک استفاده می شود .ای قسمت بیشتر برای انتقال اطلاعات در کامپیوتر است اما پلیرهای جدید قابلیت خواندن ای نوع دیسک ها را نیز دارا می باشند .
Data CD : برای ریختن اطلاعات بر روی سی دی
Data DVD : برای ریختن اطلاعات بر روی دی وی دی
Blu-ray Data Disc : برای ریختن اطلاعات بر روی دیسک بلوری

 

گزینه هایی که دارای یک کلید می باشند برای مواردی کاربرد دارند که بخواهید بر روی دیسک خود رمز بگزارید در واقع بخواهید یک دیسک محافظت شده رایت کنید .

 

Audio

 

نرم افزار نرو, Nero Express

رایت فایل های صوتی بر روی سی دی و دی وی دی

 

قسمت Audio برای فایل های صوتی است .
Audio CD : با انتخاب این گزینه در واقع شما میتوانید تعداد کمی از فایل ها با فرمت MP3 , WMA را انتخاب کنید و خود نرم افزار این فایل ها را تبدیل کرده و بر روی دیسک رایت می کند . (در این روش تعداد کمی فایل درون دیسک جای می گیرد.)

 

Jukebox Audio CD : برای ریختن تعداد تقریبا زیادی فایل صوتی با فرمت MP3 , WMA بر روی سی دی

 

Jukebox Audio DVD : برای ریختن تعداد تقریبا زیادی فایل صوتی با فرمت MP3 , WMA بر روی دی وی دی

 

Jukebox Blu-ray Disk : برای ریختن تعداد تقریبا زیادی فایل صوتی با فرمت MP3 , WMA بر دیسک بلوری

 

Videos

 

رایت کردن یک فایل ایمیج, ترفندهای کامپیوتری

رایت فایل های ویدیویی بر روی سی دی و دی وی دی

 

این قسمت برای فایل های تصویری می باشد .
DVD Video Files : برای ریختن فایل هایی که خود فرمت های متناسب با دی وی دی را دارا می باشند .

 

BDMV Files : برای ریختن فایل های تصویری بر روی دیسک بلوری

 

AVCHD : برای ریختن فایل هایی که خود فرمت های متناسب با دی وی دی را دارا می باشند . (معمولا ویدئوهای سه بعدی)

 

Image, Project, Copy

 

 نرم افزار نرو, Nero Express

 

این قسمت دارای دو بخش است .
Copy Disk : کپی کردن یک دیسک از یک دیسک دیگر
Disk Image or Saved Project : برای رایت کردن یک فایل ایمیج گرفته شده

 

پس از انتخاب گزینه مورد نیاز به صفحه زیر می رسید .

 

نرم افزار رایت دی وی دی, Nero Express

رایت سی دی/دی وی دی توسط Nero Express

 

از قسمت Add و سپس Files فایل های دلخواه را انتخاب کرده و Add کنید .

 

ترفندهای کامپیوتری, کپی کردن یک دیسک از یک دیسک دیگر

 

بر روی Next کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید .

در این مرحله با تنظیم های متعددی مواجه خواهید شد که به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت .

 

 نرم افزار نرو,رایت کردن یک فایل

کپی کردن یک دیسک از یک دیسک دیگر با نرم افزار nero

 

از قسمت Writing speed می توانید سرعت نوشتن اطلاعات بر روی دیسک را تنظیم کنید که هر چه سرعت کمتر باشد دقت آن بیشتر می شود . 

 

از قسمت Disk name می توانید برای دیسک خود یک نام انتخاب کنید .

با زدن تیک گزینه Verify data on disk after burning و SecurDisk surface scan پس از رایت کردن نرم افزار به اسکن فایل های رایت شده می پردازد و در واقع با این کار دقت پروسه رایت بیشتر میشود .

 

با زدن تیک گزینه Allow files to be added later شما به اصطلاح ته دیسک را باز می گزارید تا بعد بتوانید فایل های دیگری را به دیسک اضافه کرده و آن را دوباره رایت کنید .

 با اتمام تنظیمات بر روی Burn کلیک کنید تا دیسک شروع به رایت شدن کند .

  • سمیه ایرانی
  • ۰
  • ۰

آموزش - آموزش گیتار پاپ


برگزاری دوره های تکمیلی آموزش گیتار در سبک پاپ با متدی جدید و بروز توسط نوازنده و آهنگساز مطرح موسیقی پاپ "حمید چیت ساز"
(مزیت دوره های تکمیلی نسبت به سایر شیوه های آموزش=ساز شناسی،نت خوانی،گام شناسی،گام نوازی،ضرب شناسی،زمان بندی نت ها،مبحث سکوت،مبحث نت های زینت،ریتم شناسی،ریتم نوازی،ساخت ریتم های ترکیبی،انگشت گذاری،ساخت آکورد،ساخت آهنگ،ساخت ملودی،آهنگهای پاپ،سلفژ،هارمونی،آواز پاپ،تکنیک های پاساژ،آرپژ،مبحث تنالیته ها،ملودی به سبک کلاسیک،میوتد ملودی،فرایند ادغام تکنیک های فلامینکو در آهنگهای پاپ)
*کلاسها بصورت خصوصی و با هماهنگی قبلی برگزار میگردد__جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل بفرمایید*

09364611520 ___ 09195149701


برای ثبت آگهی خود روی کلمه آگهی رایگان کلیک کنید
  • سمیه ایرانی
  • ۰
  • ۰

مجسمه سازی با روبان های استیل

این مجسمه های خارق العاده آثار هنرمند آمریکایی به نام گیل برول میباشد.
او با فرم دهی به فلزاتی همچون استیل این مجسمه های دیدنی را خلق کرده است.آثار وی را در ادامه مشاهده خواهید کرد.

مجسمه,مجسمه سازی,مجسمه های فلزی

مجسمه,مجسمه سازی,مجسمه های فلزی


مجسمه,مجسمه سازی,مجسمه های فلزی



  • سمیه ایرانی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه :

برای تهیه اسموتی انبه ای انبه و موز یخ زده را با کمپوت آناناس بدون آب، تخم کتان و گرانول در مخلوط کن هم زده تا یکدست شود.
سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.

برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید.

مواد لازم برای اسموتی کاسه ای انبه :

انبه یخ زده یک و یک دوم پیمانه
موزیخ زده یک عدد خرد شده
کمپوت آناناس یک پیمانه خرد شده
تخم کتان 2 قاشق سوپخوری
گرانول 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپخوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین


  • سمیه ایرانی
  • ۰
  • ۰

برخلاف گذشته، امروزه برخی از خانم های جوان و نوعروسان ارتباط بسیار خوبی با «چرخ خیاطی» برقرار نمی کنند. در گذشته های نه چندان دور بسیاری از دوخت و دوزها توسط مادر خانواده و با یک چرخ خیاطی معمولی انجام می شد اما امروزه با وجود آن که چرخ خیاطی ها بسیار پیشرفته شده است اما بسیاری از دختران جوان علاقه ای به استفاده از آن ندارند.

درحالی که پس از آغاز زندگی مشترک خواهند دید که یادگیری برخی از مهارت های اولیه خیاطی بسیار ضروری است در ادامه به برخی از این نکات اشاره می کنیم :

1 - سنجاق قفلی های پراکنده را جمع کنید و آن ها را به وسیله یک پیپ پاک کن ( سیم کرک دار ) مانند گلوبندی به نخ بکشید. سپس دو سر پیپ پاک کن را به شکل حلقه ای به هم وصل کنید و انتهای آن را بپیچانید تا سنجاق قفلی ها از آن خارج نشود. هنگام استفاده می توانید سر آن را برعکس بپیچانید و باز کنید. اگر پیپ پاک کن در اختیار ندارید، می توانید این کار را با یک سیم معمولی روکش دار انجام دهید.

2 - اگر سوزن چرخ خیاطی شما کند شده است و قابل استفاده نیست آن را دور نیندازید، بلکه خودتان می توانید آن را تیز و دوباره استفاده کنید. برای این کار کافی است یک سمباده را زیرسوزن چرخ قرار دهید و سوزن را چند بار درون آن فرو کنید. دوباره مانند اولش تیز خواهد شد.

3 - برای راحت نخ کردن سوزن می توانید هنگام نخ کردن، یک برگ کاغذ سفید زیر سوراخ سوزن قرار دهید. به این ترتیب سوراخ سوزن مشخص تر می شود و زودتر می توانید آن را نخ کنید. همچنین می توانید هنگام نخ کردن سوزن، نوک انگشت شست و اشاره خود را با مقدار کمی اسپری مخصوص موی سر آغشته کنید و نوک نخ را بین انگشتان نگه دارید. به این ترتیب نخ سفت می شود و بی آن که چند شاخه شود، به راحتی می توانید نخ را داخل سوزن کنید. اگر این اسپری را ندارید می توانید از مقدار کمی محلول نشاسته و آب استفاده کنید و سرنخ را با آن آغشته کنید.

4 - برای بریدن جا دکمه در پارچه های سفت و ضخیم، یک تکه صابون زیر آن بگذارید و آن را به وسیله یک تیغ ببرید.

5 - برای نو و درخشان ماندن دکمه های فلزی و طلایی رنگ، از همان ابتدا آن ها را با یک ورقه لاک بی رنگ بپوشانید. این لاک از رنگ دکمه ها محافظت می کند.

6 - اگر از اتوی بخار استفاده می کنید برای جلوگیری از رسوب جرم در اتوی بخار بهتر است به مخزن آب اتو به همراه آب به اندازه نصف پیمانه سرکه اضافه کنید تا مخزن اتوی شما رسوب نداشته باشد و لباس هایتان نیز سفیدک نزند.

  • سمیه ایرانی
  • ۰
  • ۰

سرویس آشپزی اشترودل نوعی غذای اتریشی است که با تغییر مواد تشکیل دهنده آن می‌توان تنوع زیادی در طعم و مزه آن ایجاد کرد؛ به همین دلیل این غذا می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در هر سه وعده‌ی صبحانه، نهار یا شام مورد استفاده قرار گیرد. لایه بیرونی اشترودل از خمیر مخصوصی درست می‌شود، موادی زیر این خمیر قرار می‌گیرد و سپس در فر طبخ می‌شود. خمیر مخصوص اشترودل یکی است، ولی مواد میانی آن تنوع بالایی دارد. گاهی از مواد شیرینی نظیر سیب، کشمش و مربا در میان خمیر استفاده می‌شود و معمولا به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می‌شود؛ گاهی نیز از انواع گوشت و سبزیجات، مایه‌ای درست می‌کنند و همراه با پنیر پیتزا لای خمیر قرار می‌دهند که حاصل آن نوعی اشترودل پیتزایی است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اشترودل پیتزایی و خمیر آن را با هم مرور کنیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه اشترودل پیتزایی

مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل پیتزایی
آرد 2 فنجان
تخم مرغ کوچک 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق چایخوری
آب گرم 3/4 فنجان
نمک 1/3 قاشق چایخوری

دستور تهیه خمیر اشترودل پیتزایی:
  1. آرد و نمک را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید، سپس وسط آن را گود کنید.
  2. تخم مرغ و روغن را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. این مواد را می‌توانید با دست مخلوط کرده یا از همزن برقی استفاده کنید.
  3. آب گرم را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
  4. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را از کاسه به سطح کار منتقل کنید.
  5. خمیر را با دست ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.
  6. خمیر را گرد کرده و روی آن را با کمی روغن چرب کنید.
  7. خمیر را در کاسه‌ای قرار داده و روی آن را با پارچه بپوشانید. ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا خمیر استراحت کند و در این فاصله مشغول درست کردن مواد میانی اشترودل شوید.
    مواد لازم برای داخل خمیراشترودل پیتزایی
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    قارچ 200 گرم
    فلفل دلمه ای، پیاز بزرگ و زرده تخم مرغ از هر کدام 1 عدد
    پنیر پیتزا 200 گرم
    زردچوبه و زعفران ساییده از هر کدام ½ قاشق چایخوری
    سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری
    روغن مایع، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    دستور تهیه مواد داخل خمیر اشترودل پیتزایی:
  8. فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  9. پیاز را خرد کرده و با ۳ قاشق غذاخوری روغن در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
  10. کمی نمک، زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید.
  11. گوشت را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
  12. قارچ را ورقه‌ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه‌ی دیگر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس قارچ را همراه با سس گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
  13. پودر پاپریکا را به مایه گوشت اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  14. نمک و فلفل مایه گوشت را میزان کرده و سپس حرارت را خاموش کنید.


آماده سازی اشترودل پیتزایی:

  1. زعفران ساییده را در فنجان ریخته و دو تکه کوچک یخ روی آن قرار دهید. صبر کنید تا یخ ذوب شده و محلول زعفران آماده شود.
  2. زرده تخم مرغ را همراه با محلول زعفران و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.
  3. یک تکه پارچه نخی تمیز روی میز کار پهن کنید، طوریکه لبه‌های آن از اطراف میز آویزان باشد. روی پارچه حدود ۱/۲-۱ فنجان آرد بپاشید، به گونه‌ای که بیشتر آرد در وسط پارچه باشد.
  4. خمیر را وسط پارچه قرار دهید و با دست آن را به شکل مربع درآورید. اگر لازم بود آرد بیشتری زیر خمیر بریزید که به پارچه نچسبد.
  5. روی خمیر را با کمی روغن چرب کنید.
  6. گوشه‌های خمیر را با دست بکشید تا به صورت یک لایه نازک مانند ورق کاغذ درآید.
  7. اطراف خمیر که ضخامت بیشتری دارد با یک قیچی تمیز ببرید یا با یک چاقوی تیز برش بزنید تا خمیر به شکل مستطیل درآید.
  8. اجازه دهید خمیر به همین شکل به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.
  9. روی خمیر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.
  10. از مایه گوشتی وسط خمیر قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
  11. با یک کارد تیز روی دو ضلع بزرگتر خمیر مستطیلی شکل، برش‌های مورب ایجاد کنید.
  12. ابتدا و انتهای خمیر را به سمت داخل تا کنید، سپس برش‌های خمیر را یکی یکی روی مواد قرار دهید تا روی مواد کاملا با خمیر پوشانده شود.
  13. روش دوم پیچیدن خمیر این است که اطراف خمیر را به سمت داخل تا کنید، طوریکه خمیر روی مواد را کاملا بپوشاند. سپس با چاقو روی آن برش های سطحی مورب ایجاد کنید.
  14.  کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و اشترودل را در سینی قرار دهید.
  15. با یک برس تمیز از مخلوط تخم مرغ روی خمیر اشترودل بمالید.
  16. اشترودل پیتزایی را در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و ۴۵-۳۰ دقیقه صبر کنید تا رنگ آن طلایی شود.
  17. اشترودل را از فر خارج کرده و صبر کنید کمی خنک شود، سپس آن را برش بزنید.
  18. اشترودل پیتزایی را به صورت گرم و با سس کچاپ میل کنید.

    چند نکته در طرز تهیه اشترودل پیتزایی

  19. به جای آب گرم می‌توانید از شیر ولرم در تهیه خمیر اشترودل استفاده کنید.
  20. برای پف کردن خمیر اشترودل می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری مایه خمیر استفاده کنید.
  21. اشترودل پیتزایی را می‌توانید با مرغ و سبزیجات دیگری نظیر کنسرو ذرت نیز درست کنید.

http://setare.com/files/fa/news/1397/5/10/171757_453.jpg

  • سمیه ایرانی