آموزش غیرحضوری

آموزش وب مرجع آموزش های متنوع

آموزش غیرحضوری

آموزش وب مرجع آموزش های متنوع

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزشگاه آنلاین:آموزش هنر ویترای روی ظروف

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


آموزش ویترای به صورت تابلو رو زیاد دیدین فکر کردم  ویترای روی ظروف کاربردی تره و مورد استفاده ی بیشتری داره.

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


خمیر دورگیر ،رنگ مخصوص ویترای،قلم موی ظریف ،ماژیک برای انتقال طرح روی شیشه ،ظرفی که می خواین روش ویترای کار کنین و طرحی که دوست دارین روی ظرف کار بشه،چیزایه لازمه!!

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


طرح رو چیده و جدا کنین.

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


طرح رو داخل ظرف با چسب نواری بچسبونین و با مازیک روی ظرف انتقال بدین (بدون چسب هم اگه ماهر باشین امکانش هست)

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


با خمیر دور گیر روی تمام خطوط طراحی شده بکشین .

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


خمیر دور گیر رنگ های متنوعی داره که می تونین انتخاب کنین.

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


بعد از اتمام دورگیری طرح بذارین کاملا" خشک بشه .

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


با قلم موی ظریف و بادقت خیلی زیاد شروع به رنگ زدن کنین .

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


چون ظرف ما انحنا داره و مسطح نیست از قطره چکان ستفاده نمی کنیم (احتمال شره کردن رنگ وجود داره).

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


با خمیر دور گیر نقاطی روی طرح ایجاد می کنیم.

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای

 

آموزش ویترای روی ظروف, آموزش مرحله ای ویترای


با اسپری براق کننده سطح کارو می پوشونیم.
نکته)  رنگ های محلول در آب نیازی به حرارت دیدن دراجاق ندارن.

 این رنگا برای نقاشی روی  آئینه که نیاز به شست وشو نداره مناسبن
اما رنگای مخصوص شیشه باید داخل فر حرارت ببینن.
 
این رنگا باید حدود ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گرادپخته بشن و پس از پخت ثابت شده و قابل شست وشو ی سبک خواهند بود.

رنگای محلول در تینر که اغلب شفاف هستن  بدون حرارت دیدن در فر هم  می شه ظروف رنگ آمیزی شده با این رنگارو با دقت و احتیاط شست.

نکته )ظروف باید توی فر کاملا" سرد گذاشته بشه و بعد فر رو روشن کنیم و قبل از سرد شدن کامل فر هم به هیچ عنوان نباید در فر رو باز کنین.

نکته)این ظروف بیشتر جنبه ی تزئینی و دکوری داره تا اونجائی که ممکنه از شستنشون خودداری کنین.

  • سمیه ایرانی
  • ۰
  • ۰

آموزش آشپزی:طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به ۲ روش (با نان تست و خمیر) 

سرویس آشپزی - این کیک از چند لایه نان تست یا خمیر تشکیل شده که با مخلوطی از سبزیجات، سس و پنیر پوشانده می‌شود. ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا، سینه مرغ پخته شده است که با سبزیجات مختلف و سس ترکیب شده و روی نان تست یا خمیر مخصوصی قرار می‌گیرد. کیک مرغ و قارچ با نان تست نیازی به پختن در فر ندارد، ولی اگر با خمیر درست شود، باید در فر پخته شود تا عمل آید.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • کیک مرغ و قارچ با نان تست
  • کیک مرغ و قارچ با خمیر

کیک مرغ و قارچ با نان تست


۱. طرز تهیه کیک مرغ و قارچ با نان تست

مواد لازم
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 100 گرم
فلفل دلمه ای، پیازچه و پیاز متوسط خرد شده از هر کدام 1 عدد
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
خیار شور ریز خرد شده 1 پیمانه
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
ذرت پخته 1/2 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:
  1. پیاز خرد شده را با مقداری روغن در قابلمه کوچکی تفت دهید تا پیاز نرم شود.
  2. سینه مرغ را به پیاز اضافه کرده و ۱۵-۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
  3. کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و محلول زعفران به مرغ اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید. سپس یک پیمانه آب جوش به مرغ اضافه کنید.
  4. درب قابلمه را بسته و حدود ۲ ساعت فرصت دهید تا مرغ روی حرارت ملایم کاملا بپزد و آب آن تمام شود.
  5. پس از اینکه مرغ پخت، استخوان مرغ را جدا کرده و گوشت آن را ریش ریش کنید.
  6. خیار شور، ذرت، جعفری، سس مایونز، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  7. پیازچه خرد شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه‌ای تفت دهید، سپس قارچ ورقه‌ای خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط ۴-۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. حرارت را خاموش کرده، فرصت دهید تا خنک شوند و پس از خنک شدن به مخلوط مرغ اضافه کنید.
  8. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  9. نان‌های تست را روی تخته آشپزی قرار دهید و کناره‌های تیره رنگ آن‌ها را با چاقو جدا کنید.
  10. روی هر تکه نان تست، دو سه قاشق از مواد قرار داده و پهن کنید. یک لایه نان تست روی آن قرار دهید و با دست کمی بفشارید تا به هم بچسبند.
  11. روی نان‌های تست را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
  12. پس از یک ساعت کیک مرغ را از یخچال خارج کرده و روی آن را با سس و سبزیجات مختلف تزیین کنید.

 کیک مرغ و قارچ با نان تست


۲. طرز تهیه کیک مرغ و قارچ با خمیر

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2.5 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ماست 1 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز  2 عدد
سیر له شده 1 حبه
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

دستور تهیه:
  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند.
  2. نمک، فلفل و روغن را در تخم مرغ ریخته و خوب هم بزنید.
  3. بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید، سپس آن را در مخلوط تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. آرد را کم کم در مایه فوق الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه میانی کیک مرغ شوید.
  5. یکی از پیاز‌ها را خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر له شده را روی پیاز بریزید و پس از ۲ دقیقه مرغ را اضافه کنید.
  6. مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ کاملا با ادویه‌ها مخلوط شود.
  7. ۱ پیمانه آب جوش روی مرغ بریزید، درب قابلمه را بسته و حرارت را ملایم کنید.
  8. حدود ۲ ساعت صبر کنید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ کاملا پخت، آن را ریش ریش کنید.
  9. پیاز دیگر را خرد کنید و در یک تابه با ۲-۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید، سپس مرغ ریش ریش را به آن اضافه کرده و یکی دو دقیقه با پیاز تفت دهید.
  10. قارچ را با مقداری روغن در یک تابه دیگر بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
  11. قارچ و فلفل دلمه‌ای را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ای نرم شود.
  12. سس مایونز را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  13. کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره‌های آن را با کره چرب کنید، سپس نیمی از خمیر کیک را در قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و مواد درون کیک را روی آن پهن کنید.
  14. روی مواد، یک لایه پنیر پیتزا قرار داده، بقیه خمیر را روی آن بریزید و روی خمیر دوباره یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.
  15. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده اید، قرار دهید و سپس ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
  16. کیک مرغ و قارچ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن را به سلیقه خود با سس و سبزیجات تازه تزیین کنید.
نکته: مواد میانی کیک مرغ باید کاملا بدون آب باشند، اگر مواد آبدار باشند کیک مرغ حالت خمیری به خود می‌گیرد.

کیک مرغ و قارچ با خمیر
  • سمیه ایرانی