آموزش غیرحضوری

آموزش وب مرجع آموزش های متنوع

آموزش غیرحضوری

آموزش وب مرجع آموزش های متنوع

۱ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش آشپزی:طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی

در تهیه بادمجان شکم پر شمالی از سبزیهای محلی و خوش عطر شمال استفاده شده. یعنی فقط یک شمالی میتونه به بهشتی بودن این غذا پی ببره. عطر و طعمش عالیه.

دستور پخت بادمجان شکم پر شمالی 

ابتدا بادمجون پوست کرده و شکمش یه برش بلند زدم. فقط برشش تا انتها نباشه که از هم جدا بشه.

بعد بهش نمک و زردچوبه زدم و بعد یک ساعت داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم تا کامل بپزه و گذاشتم کنار.

یک عدد پیاز را رنده درشت زدم و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم.

بعد از طلایی شدن سبزیجات معطر داخلش ریختم (شامل : اوجی, زلنگ, اناریجه, نعنا, جعفری, گشنیز).

خوب سرخ کردم و بعد گردو آسیاب شده اضافه کرده و کمی تفت دادم.

سپس رب انار و کمی انار دون شده ترش اضافه کردم و کمی هم فلفل سیاه زدم و مخلوط کردم.

داخلش مقدار کمی آب ریختم تا رب انار رنگ باز کنه و زیرشو کم کردم.

بعد از اینکه سس آماده شده داخل بادمجونا ریختم و بادمجونها را حدود ده دقیقه تا یک ربع داخل سس گذاشتم تا خوب مزه دار بشه.

برنج قالبی 

برای اینکه برنجتون قالبی بشه حتما باید قابلمتون تفلون باشه.

بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه کمی روغن و زردچوبه ریختم و برنج را ریختم داخلش.

روشو صاف کردم و دم گذاشتم. قابلمه که نچسب باشه براحتی درمیاد.


برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.


  • سمیه ایرانی